• Home » Vijesti » Ahmatović podržao Crno na bijelo: Nude najbolji odgovor na sve izazove u ovom trenutku

Ahmatović podržao Crno na bijelo: Nude najbolji odgovor na sve izazove u ovom trenutku

Ahmet Ahmatović uspješni biznismen porijeklom iz Rožaja i veliki humanista, pružio je podršku koaliciji „Crno na bijelo“, saopšteno je iz ove koalicije.

,,Dolaze izbori za državni parlament a to je prilika da pomognemo sebi i svojoj djeci da izaberemo pravdu i pravedne jer samo tako sebi možemo pomoći. Mi koji smo otišli u svijet i ostavili naše rodno mjesto, žudimo za njim u stalnoj nadi da mu se jednom vratimo. Zato nam nije svejedno ko će i kako upravljati Crnom Gorom”, navodi u svom pismu podrške Ahmet Ahmatović.

Kako je istakao iz inostranstva prati izbornu kampanju i stanje u državi. ,,I sa ove udaljenosti potpuno sam siguran da je najbolja ponuda ona koju nudi lista Crno na bijelo. Zato, poručujem mojim rođacima i prijateljima, kao i svim građanima u Crnoj Gori, da ako žele postati dio pravno i socijalno uređene Evrope, neka posebno obrate pažnju na ljude i partije koji su se okupili oko platforme Crno na bijelo, jer nude najbolji i jedino siguran odgovor na sve izazove u ovom trenutku. Zbog toga ih treba podržati”, zaključio je Ahmatović.