BDZ dominira na debatama (Video)

Radio televizija Crne Gore organizira debate svaku drugu večer gdje učešće uzima svih sedamnaest stranaka. Primetno je da najjači utisak ostavljaju kandidati iz BDZ-a kako svojim držanjem, retorikom tako i jasnim prijedlozima kako da unaprijede standard života svih građana u Crnoj Gori.

Učešće iz našeg grada uzeli su Hazbija Kalač predsjednik BDZ u CG, psiholog Ibiš Ljaić član glavnog odbora BDZ, Almir Muratović kao i magistar Seid Hadžić koji je svojim izlaganjem na jučerašnjoj debati pokupio simpatije svih građana bez obzira na njihovu partijsku pripadnost.

Iz Rožaja učešće su uzeli još potpredsjednik opštine Mirsad Azemović koji nije krio da je proces raseljavanja Sandžaka na djelu još od šezdesetih godina i da je ova vlast nemoćna da to spriječi, kao i da je raseljavanje našeg naroda iz svojih gradova normalan proces. Ispred BS učešće iz našeg grada uzeo je još predsjednik opštinskog odbora BS Rožaje Amer Nokić koji nije krio spremnost da povede opštinu i državu u još veće zaduživanje. Mubera Kurpejović učestvovala je ispred SD gdje je pokazala visoku elokvenciju, ali nažalost i neslobodu s obzirom da se nalazi u stranci koja samostalno ne donosi odluke.

Zakazane su još dvije debate i očekujemo još učesnika iz našeg grada.