• Home » Vijesti » Historijski trenutak predsjednik opštine Plav mimo stava stranke podržao Hazbiju Kalača

Historijski trenutak predsjednik opštine Plav mimo stava stranke podržao Hazbiju Kalača

Nakon džuma namaza predsjednik opštine Plav Orhan Šahmanović ugostio je predsjedničkog kandidata Hazbiju Kalača sa delegacijom. Bilo je riječi o predstojećim izborima, a Šahmanović je i javno podržao Kalača kao predsjedničkog kandidata.

“Ono što je najbitnije jeste dati sve za slobodu. Nikada kao sad nije bitnije dati sve od sebe za opstanak na ovim prostorima. Mora se dići glas i moraju se donijeti promjene. Ja sam iskreno tu da pomognem u borbi za slobodu. Ovo jeste težak, ali je zaista častan posao, ko ga vodi onako kako treba. Ja se nadam da će Hazbija biti budući predsjednik. On je to zaslužio nakon svega onoga što je do sada uradio. Neka je hairli, iskreno smo uz Hazbiju”, poručuje predsjednik opštine Plav Orhan Šahmanović.

Gospodin Kalač se zahvalio na, kako navodi, lijepim i ohrabrujućim riječima, te prijateljskom dočeku i prijemu, uz obećanje da će, ukaže li mu se prilika da bude prvi čovjek Crne Gore, svoj emanet nositi časno, pošteno i dostojanstveno.

Podrška Orhana Šahmanovića, predsjedničkom kandidatu SPP-a predstavlja značajan iskorak na političkoj sceni, obzirom da je njegova matična Bošnjačka stranka, od predsjedničkih kandidata podržala Mila Đukanovića. Nema sumnje da će ovaj potez Šahmanovića ohrabriti Sandžaklije da Kalaču pruže još srdačniju podršku.

SANA – Hamza Škrijelj