• Home » Vijesti » Muratović – Bošnjaci u Crnoj Gori imaju priliku da izaberu časne i poštene ljude

Muratović – Bošnjaci u Crnoj Gori imaju priliku da izaberu časne i poštene ljude

Odbornik Stranke pravde i pomirenja u lokalnom parlamentu u opštini Petnjica Almir Muratović prokomentarisao je stanje u Crnoj Gori, naglasivši da su Bošnjaci uvjek morali birati između dva zla. Dodaje, da kroz koaliciju „Crno na bijelo“ to više neće biti slučaj.

„Stranka pravde i pomirenja je na ovim izborima u Crnoj Gori ušla u koaliciju i podržala listu „Crno na bijelo“. Jedan od razloga koalicije jeste i činjenica da se Bošnjačkom narodu u posljednjih 30godina konstantno nameće biranje između dva zla, manjeg i većeg zla. Bošnjaci na ovim izborima ne moraju da biraju između ta dva zla jer imaju šansu da izaberu dobro. Dobro za Bošnjake na ovim izborima. Mi u SPP-u smatramo da je koalicija „Crno na bijelo“ predstavlja Crnu goru u malom, svih nacija i vjera. Ono što bih još poručio javnosti Crne Gore jeste to da se ovih dana bez potrebe medijski i kroz predizborne trikove, nameće se jedna te ista stvar već 30 godina. Ide se do te mjere da se Bošnjaci zastraše sa nekim fašističkim grupacijama. Ja poručujem ali i svi mi znamo da se Bošnjaci svih tih grupacija nisu plašili i da nema potrebe niko da ih štiti niti da se stavlja u nekog zaštitnika našeg. Bošnjaci su dovoljno svjesni, dobro poznaju politiku posebno na ovim prostorima i da će između dva zla izabrati dobro. Koalicija „Crno na bijelo“, broj 6“.

U opštini Petnjica postavljen je štand koalicije „Crno na bijelo“. Volonteri opštinskog odbora SPP prolaznicima su dijelili predizborni materijal i upoznavali ih sa programom ove koalicije.

Podsjetio je da je vrijeme da imamo Crnu Goru pravde i pomirenja i koja ce biti časna u svakom smislu, onako kako i dolikuje.

SANA