• Home » Vijesti » Otvorena nova kancelarija SPP u Bijelom Polju

Otvorena nova kancelarija SPP u Bijelom Polju

Na sjednici opštinskog odbora za predsjednicu Foruma žena izabrana Denisa Dreković.

Svečanom otvaranju kancelarije i sjednici opštinskog odbora u Bijelom Polju prisustvovali su predsjednik SPP Seid Hadžić, predsjednik opštinskog odbora Bijelo Polje Admir Camić, Generalni sekretar stranke Redžep Demić, Samir Guberinić dugogodišnji predsjednik OO Bijelo Polje, predsjednik opštinskog odbora Rožaja – Mehmed Kalač, predsjednik mreže mladih Sedad Fetahović i portparol Armin Demić.

Predsjednik Hadžić je istakao da je kancelarija u Bijelom Polju finansirana isključivo zahvaljujući entuzijazmu članova stranke iz ovog grada jer je Stranka pravde i pomirenja ideja u koju vjeruju i kojoj žele da daju doprinos.

“SPP iz dana u dan sve više jača svoju infrastrukturu ali ono što je bitnije od toga jača kadrovski potencijal. Raduje me odlučnost mladih i žena da aktivnije učestvuju u političkom procesu. Ovo nije borba za stranku, ovo je borba za bolje sutra svih nas.” zaključio je Hadžić.

Prisutnima se obratio i predsjednik opštinskog odbora Admir Camić :

“Veoma smo zadovoljni ne samo brojem članova koji nam se svakodnevno pridružuju nego i kvalitetom kadra koji garantuje uspjeh.

Kanecelarija će biti u funkciji daljeg jačanja stranke ali i komunikacije sa građanima Bijelog Polja

Predsjednica ”Foruma žena – Bijelo Polje” – Denisa Dreković.

Na sjednici smo i zvanično osnovali Forum žena OO SPP Bijelo Polje a za predsjednicu je izabrana Denisa Dreković.

Nastavljamo sa jačanjem stranačke opštinske infrastrukture. SPP ima dominantnu ideju, jasnu viziju i otvorenost prema svima koji žele da pomognu Bijelom Polju i Crnoj Gori.

Brojni su izazovi sa kojima se suočavamo kao lokalna zajednica i kao društvo u cjelini ali svakako imamo i snage i odlučnosti da procese kanališemo u pozitivnom smjeru. Ovaj grad i ova država zaslužuju mnogo bolje i kvalitetnije. Građani sve više prepoznaju naše namjere i shodno tome nam sve više pristupaju i samim tim jačaju ovu ideju.

Pozivamo sve građane Bijelog Polja da nam se pridruže.

Prije svega moramo sačuvati mlade, bez njih nemamo budućnost

Ovo je ujedno i početak predizbornoj aktivnosti opštinskog odbora u susret lokalnim izborima u oktobru.” istakao je Camić.

🕘🕑 Kancelarije će od 1. septembra biti otvorena svakim radnim danom od 09-14 h

Ul. Slobode – preko puta Opštine.