• Home » Vijesti » Predsjednik SPP Seid Hadžić: Srećan dan opštine Tuzi!

Predsjednik SPP Seid Hadžić: Srećan dan opštine Tuzi!

U ime Stranke pravde i pomirenja i u svoje lično ime, svim građankama i građanima kao i rukovodstvu opštine čestitam 1. septembar Dan opštine Tuzi.

Kao donedavno najmlađa opština u Crnoj Gori, Tuzi iz godine u godinu napreduju u izgradnji moderne i prosperitetne sredine čiji stanovnici vjekovima gaje ljudski sklad i koja je oduvijek cijenila različitost kultura, vjera, jezika, osobnosti svih građana.

Sa radošću pratimo realizaciju konkretnih ekonomskih projekata i otvaranje novih radnih mjesta u Tuzima kao i najave novih, uz nadu da u što skorije vremenu opština Tuzi neće imati problem nezaposlenih već afirmativni problem nedostatka radne snage polazeći od pretpostavke očekivanog ekonomskog napretka imajući u vidu sve ogromne potencijale koje Tuzi imaju.

Istovremeno, vjerujemo da će ubrzani ekonomski razvoj pratiti i izgradnja infrastrukture i pratećih društvenih sadržaja u naseljima u kojima nedostaju.

Sa nadom da ćemo već sljedećeg 1. Septembra svjedočiti mnogim uspješnim, što ekonomskim što infrastrukturnim projektima – poput izgradnje prijeko potrebne osnovne škole na Karabuškom Polju, raduje nas zajednička misao i zadatak da svaki građanin opštine Tuzi uživa u znatno boljem kvalitetu života.

SPP će kao i do sada dosljedno stajati uz poštene i vrijedne građanke i građane opštine Tuzi, u njihovim pobjedama i izazovima, nadanjima i borbi za modernu i prosperitetnu opštinu Tuzi na svakom njenom pedlju.

U nama po tim osnovama imate iskrenog i istrajnog partnera koji bošnjačkom doprinosu razvoja opštine Tuzi daje sasvim novu dimenziju, na opšte dobro svih građana.

Opština Tuzi ima dovoljno potencijala da postane mjesto u kojem se dobro živi, radi i u kojem mladi ostaju da žive i stvaraju svoje porodice.

Sa željom da Tuzi nastave putem razvoja i prosperiteta, a građanke i građani, uz nove infrastrukturne i investicione projekte, ostvare svoje decenijske snove, još jednom Vam čestitam Dan opštine.

Seid Hadžić

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja